BIST 100
14.050,56 -1,25%
DOLAR
48,2945 0,01%
EURO
56,0239 0,03%
GRAM ALTIN
6.789,06 1,01%
BITCOIN
77.328,00 -0,11%
FAİZ
39,78 -0,38%
GÜMÜŞ GRAM
101,07 1,52%
GBP/TRY
65,2494 -0,10%
EUR/USD
1,1592 -0,01%
BRENT PETROL
94,63 0,13%
ÇEYREK ALTIN
11.100,12 1,01%
Kocaeli Açık
Kocaeli hava durumu
25 °
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • Son dakika… Mevlana’da bir evde doğalgaz patlaması: 7 yaralı

Son dakika… Mevlana’da bir evde doğalgaz patlaması: 7 yaralı

Gae6xZ2XIAAb5Yq

Gebze Mevlana mahallesinde 866 sokak üzerindeki 6 katlı bir binanın 4 katında henüz belirlenemeyen bir sebeple büyük patlama meydana geldi.

4. katın bütün duvarları ve evin bütün eşyalar patlama sonucu caddeye savrulurken patlamada evin içinde bulunan 7 kişinin yaralandığı ve yaralıların hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken polis de olay yerinde önlem aldı.

ORTALIK SAVAŞ ALANI GİBİ...

Patlama ile birlikte ortalık adeta savaş alanına dönüştü. çevredeki bazı araçların önemli hasar aldığı görüldü.

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER: "GEÇMİŞ OLSUN GEBZE!"

Patlama ile ilgili CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler de bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak şöyle dedi:

"Gebze Mevlana Mahallesinde bir evde meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Patlama ile daha detaylı bilgi edindiğimizde bu bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız. Temennimiz hiç kimsenin yaşamını yitirmemesi. Geçmiş olsun Gebze..."

BÜYÜKAKIN : VATANDAŞLARIMIZIN YARALARINI SARACAĞIZ!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Gebze'deki patlama ile ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı. Büyükakın mesajında: "Gebze Mevlana Mahallesi'nde bir dairede meydana gelen doğalgaz patlamasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Patlamanın hemen ardından olay yerine intikal eden ve vatandaşlarımızın yanında olan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Bu olayın yaralarını birlikte saracağız." dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?