BIST 100
13.969,28 -1,83%
DOLAR
48,2976 0,02%
EURO
55,9687 -0,06%
GRAM ALTIN
6.719,42 -0,03%
BITCOIN
77.355,00 -0,08%
FAİZ
39,93 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
99,55 -0,01%
GBP/TRY
65,2783 -0,06%
EUR/USD
1,1580 -0,11%
BRENT PETROL
94,03 -0,52%
ÇEYREK ALTIN
10.986,24 -0,03%
Kocaeli Açık
Kocaeli hava durumu
24 °
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • Milli takımın çeyrek final heyecanı Darıca sahilde yaşanacak

Milli takımın çeyrek final heyecanı Darıca sahilde yaşanacak

Milli takımın çeyrek final heyecanı Darıca sahilde yaşanacak (1)

Darıca Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımımızın heyecan dolu çeyrek final mücadelesini dev ekrana taşıyor. Taraftarlar, Darıca sahilde bulunan amfi tiyatroda kurulacak dev ekranla birlikte Hollanda ile karşılaşacak Türkiye’ye hep birlikte destek verecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kalan milli takımımız, cumartesi akşamı Hollanda karşısına çıkıyor. Darıca Belediyesi, bu büyük karşılaşma öncesinde Dudayev sahilinde bulunan amfi tiyatroda dev ekran kuruyor. Milli takımımızın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finale kalmak için 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00’da karşılaşacağı Hollanda maçının heyecanını taraftarlar omuz omuza yaşayacak. Darıca Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda maç izlemeye tüm taraftarlar davet edildi.

MİLLİ HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM

Tüm vatandaşları milli heyecanı birlikte yaşamaya davet eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Ülkemizin gururu olan milli takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Tarihi maç öncesi Darıca olarak biz de milli takımımıza destek vermek için bir araya geliyoruz. Darıca sahilde bulunan amfi tiyatroda kurulacak dev ekranda taraftarlarımız, Türkiye-Hollanda maçını birlikte izleyip takımımıza destek olacaklar. Çeyrek final heyecanını hep birlikte, omuz omuza yaşayalım” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?