BIST 100
14.229,01 -0,73%
DOLAR
48,2908 0,00%
EURO
56,0066 0,00%
GRAM ALTIN
6.720,62 -0,01%
BITCOIN
77.293,00 -0,16%
FAİZ
39,93 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
99,58 0,02%
GBP/TRY
65,3095 -0,01%
EUR/USD
1,1593 0,00%
BRENT PETROL
94,53 4,58%
ÇEYREK ALTIN
10.988,22 -0,01%
Kocaeli Açık
Kocaeli hava durumu
16 °

Köşker: “Deneyimli kadrolarımızla göreve hazırız!”

60db06a5-39bd-4a0e-ba9e-6c800028ad80

AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Köşker, seçim çalışmalarını Sultanorhan ve Mevlana Mahallelerinde sürdürdü.

Aday adaylık sürecinin en çalışkan ismi olan Köşker, Sultanorhan ve Mevlana’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. Yoğun temposunu hiç ara vermeden sürdüren Köşker, Gebze’de yapılması gereken çalışmalara dair vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Yoğun nüfus artışına sahip ve sürekli göç alan bir yer olan Gebze’de ihtiyaçların hiçbir zaman bitmeyeceğini, bu nedenle kısa-orta ve uzun vadeli projelerin planlı bir şekilde uygulanması gerektiğini ifade eden Köşker, yerel yönetimlerin önem taşıdığını belirtti.

GÖREVE HAZIRIZ
Hizmetin yetkin isimlerle kaliteli olacağına vurgulayan Köşker,“Biz sorunlara makro açıdan bakıyoruz. Yerel idarecilikte ihtiyaçlar hiçbir zaman bitmez. Dün yeterli gelen işleri, bugün revize etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu nedenle tecrübe ve ekip çalışması büyük önem kazanıyor. Biz de birikimlerimizi alanında deneyimli kadrolarla Gebze’ye aktarmaya hazırız. Geçmişte olduğu gibi inanıyorum ki vatandaşımız bugünde bize ve AK Kadrolara gereken desteği verecek, Türkiye Yüzyılı’nı Cumhurbaşkanımız ve Milletimizle birlikte inşa edeceğiz.”dedi.
KALAÇAY AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI

Adnan Köşker esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Mevlana Mahallesi’nde vefat eden AK Parti Mevlana eski Mahalle Başkanı Bedrettin Kalaçay’ın annesi, Gebze İlçe Yöneticisi Feramuz Kalaçay’ın yengesi Sone Kalaçay’ın cenaze törenine katıldı. Erenler Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte katılan Köşker, Kalaçay Ailesine sabır ve baş sağlığı diledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?