
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün saat 17.00’de Kocaeli Kongre Sarayı’nın bahçesinde birlikte miting yapacaklar.
Kocaeli Kongre Merkezi bahçesinde ilk kez bir siyasi miting düzenleniyor. Dün gece şiddetli yağmura rağmen miting alanı CHP’li ve İYİ Partili gençlerin çalışmalarıyla hazırlandı. Bugün alanda on binlerce kişinin toplanması bekleniyor.
Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli'ye Adana mitinginden uçakla gelecek. Meral Akşener ise Ankara’daki çalışmalarının ardından karayolu ile İzmit’e geliyor. Kılıçdaroğlu ve Akşener ile birlikte İzmit mitingine Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılacağı öğrenildi.
Bu akşamki İzmit mitinginin ardından iki liderin başka programa katılmadan şehrimizden ayrılmaları bekleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu Cengiz Topal Havaalanı'ndan, Meral Akşener Ankara’dan otobüsle miting alanına geçecekler. Miting alanında iki partinin Milletvekili adaylarının da kürsüye davet edilip tanıtılmaları bekleniyor.
