
Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan kesinleşmiş 21 Yıl 4 Ay 35 Gün hapis cezası bulunan bir kadın şahıs, düzenlenen operasyon ile 30.09.2025 günü yakalandı ve arandığı Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Konuya ilişkin olarak yapılan basın açıklaması şöyle:
BASIN DUYURUSU
01 Ekim 2025
İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan kesinleşmiş 21 Yıl 4 Ay 35 Gün hapis cezası bulunan E.K. (38) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 30.09.2025 günü yakalanmıştır.
Hükümlü şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün cezaevi işlemlerinin yapılması amacı ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
