

İstanbul’da dün Conrad Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleşen Türkiye-Fas İş ve Yatırım Forumu’na Fas Krallığı Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Sekreteri Omar Hejira ile birlikte katılan Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a forum arasında bir de duygulu bir sürpriz vardı.
Foruma Türkiye genelinden yanı sıra Kocaeli Gebze bölgesinden MÜSİAD Gebze Kurucu Başkanı Ahmet Demir ile birlikte katılan Fertek Makina Kalıp Firması Yönetim Kurulu Başkanı, Deik- Bulgaristan Başkan yardımcısı, Bölgemiz iş insanlarından Ferhat Dörtköşe, Bakan Bolat’a, kendisi ve geçen yıl İstanbul’da şubat ayında kaybettiği Babası Merhum Şevki Bolat’ın birlikte bulunduğu kara kalem ile çizilmiş tablosunu hediye etti.
Bakan Bolat’ın bu sürpriz hediye hususunda oldukça duygulandığı görülürken, Dörtköşe ve beraberindeki Gebze heyetine de teşekkür etti. YILMAZ IŞIK



DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN