BIST 100
14.587,93 2,72%
DOLAR
44,8593 0,14%
EURO
52,7935 -0,09%
GRAM ALTIN
6.966,26 1,07%
FAİZ
39,24 -1,46%
GÜMÜŞ GRAM
116,50 3,21%
BITCOIN
76.855,00 -0,67%
GBP/TRY
60,6672 0,04%
EUR/USD
1,1765 -0,14%
BRENT
90,38 -9,07%
ÇEYREK ALTIN
11.389,84 1,07%
Kocaeli Kapalı
Kocaeli hava durumu
10 °
  • ANASAYFA
  • GEBZE
  • Gebze Ticaret Odası, Mobil Aşevi İle Ramazan’da Hastanelerde Dayanışma Sofrası Kuruyor

Gebze Ticaret Odası, Mobil Aşevi İle Ramazan’da Hastanelerde Dayanışma Sofrası Kuruyor

IMG_20260304_151633

Gebze Ticaret Odası tarafından Ramazan ayı boyunca Mobil Aşevi aracılığıyla bölgemizdeki hastanelerde sağlık çalışanları ve vatandaşlarla iftar programları düzenleniyor. Bu kapsamda ilk iftar programı Fatih Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Programa; Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mikdat Aydın ve Kayhan Özler, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevgi Çiler, Yücel Yılmazel, Sinan Yücel, Meclis Başkan Yardımcısı Özhan Aşkın Öztürk, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri ile Genel Sekreter Av. Arb. Çağrı Solak katıldı.
Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sefer Bilgi ile birlikte gerçekleştirilen programda; sağlık çalışanları ve hasta yakınları, Gebze Ticaret Odası Mobil Aşevi tarafından hazırlanan iftar sofrasında bir araya geldi.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmayı amaçlayan Mobil Aşevi uygulamasıyla toplumun farklı kesimleri aynı sofrada buluşurken; sağlık hizmetini fedakârca sürdüren çalışanlar ve hasta yakınlarıyla bir araya gelinmesinden memnuniyet duyulduğu ifade edildi.

Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği müstesna bir zaman dilimidir.

Gebze Ticaret Odası olarak Mobil Aşevimiz aracılığıyla bölgemizdeki devlet hastanelerinde sağlık çalışanlarımız ve hasta yakınlarımızla aynı sofrada buluşmayı önemsiyoruz. Sağlık hizmetini büyük bir fedakârlıkla sürdüren çalışanlarımızla bu sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Gebze Ticaret Odası’nın sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında hayata geçirilen Mobil Aşevi uygulamasının, Ramazan ayı boyunca bölgemizdeki hastanelerde sağlık çalışanları ve vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceği ifade edildi. Programa katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?