BIST 100
13.967,77 -1,84%
DOLAR
48,2976 0,02%
EURO
55,9466 -0,10%
GRAM ALTIN
6.707,03 -0,21%
BITCOIN
76.868,00 -0,71%
FAİZ
39,96 0,08%
GÜMÜŞ GRAM
99,30 -0,25%
GBP/TRY
65,2609 -0,09%
EUR/USD
1,1576 -0,15%
BRENT PETROL
94,12 -0,41%
ÇEYREK ALTIN
10.965,99 -0,21%
Kocaeli Açık
Kocaeli hava durumu
24 °
  • ANASAYFA
  • GEBZE
  • Basınla buluşan Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya: “Hizmete kesintisiz devam için yeniden adayım!”

Basınla buluşan Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya: “Hizmete kesintisiz devam için yeniden adayım!”

DSC_6697_800_600

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya, 17 Ocak’ta yapılacak olan olağan genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya, 17 Ocak’ta yapılacak olan olağan genel kurulda yeniden aday olduğunu duyurdu. Kaya, bu sabah düzenlediği toplantıda, üyelerinin desteğiyle görevine devam etmek istediğini belirtti. Başkan Kaya'nın adaylık açıklamasına, Kocaeli’nin farklı bölgelerinden oda başkanları ve çok sayıda oda üyesi katıldı.
ÜYELERİMİN DESTEĞİ İLE YOLA DEVAM
Toplantının açılışında katılımcılara teşekkür eden Başkan Kaya, görev süresindeki çalışmalarını özetleyerek, “12 Şubat 2022’de göreve geldiğimizden bu yana oda üyelerimizle uyum içinde çalıştık. Yönetim Kurulumuzla birlikte, esnafımızın ihtiyaçlarına yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün burada, oda başkanlığımıza yeniden aday olduğumu açıklamak için toplandık. Üyelerimizin desteğiyle yola devam etmek istiyorum” dedi.
NELER YAPTIĞINI ANLATTI?

Başkan Kaya, görevde olduğu süre zarfında gerçekleştirdikleri önemli projeleri de sıraladı. Taksici esnaflarının barınma koşullarını iyileştirdiklerini, taksiciler için yeni yapılar inşa ettiklerini ve üyelerine ücretsiz yol yardımı ile çekici hizmeti sunduklarını ifade etti. Ayrıca, galerici esnafı için ücretsiz kurye hizmeti verdiklerini ve 681 küçük, 70 büyük araç çekimi gerçekleştirdiklerini vurguladı.
SIKINTILARIMIZI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ
Kaya, esnafın sıkıntılarını çözmek adına önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bakanlar ve belediye başkanları ile toplantılar yaparak nakliyeci esnafının sorunlarına çözüm aradıklarını belirtti. Ayrıca, taksici esnafının “Martı Tag” sorununu çözmek için Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla görüşmeler yaptıklarını, kaçak yolcu taşıyan araçlarla ilgili alınan cezaların oda bünyesinden ödendiğini ve oda avukatına vekâlet verilerek sürecin takip edildiğini söyledi.
YENİ DÖNEM YENİ YATIRIMLAR
Başkan Kaya, üyelerine sundukları indirimli hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Hastaneler, diş hekimleri ve ekspertizler gibi 15’ten fazla kuruma indirim anlaşmaları yapıldığını belirten Kaya, “Üyelerimize ve ailelerine özel hayatlarında da destek sağlayacak kurumsal anlaşmalar yaptık. Oda hizmet binamızın bakım ve yenileme işlemlerini gerçekleştirdik” dedi.
Başkan Kaya, genel kurulda yeniden aday olmasının arkasındaki sebebin, hem geçmişteki başarıları daha ileriye taşıma isteği hem de Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı daha güçlü bir geleceğe taşımak olduğunun altını çizdi. “Esnafımıza daha iyi hizmet sunmak, sorunlarını çözmek ve odamızı güçlendirmek için yeniden adayım” diyen Kaya, üyelerinin desteğini beklediğini sözlerine ekledi.
Haber/ Murat Gökkaya

FOTOĞRAFLAR: YILMAZ IŞIK

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?