
Mavi Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Çiğit(67), organ yetmezliğine bağlı tedavi gördüğü İzmit'te tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.
Mavi Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Çiğit(67), organ yetmezliğine bağlı tedavi gördüğü İzmit Medical Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Ayşen Hanım ile evli olan, iki çocuk bir torun sahibi olan Çiğit, uzun aylardır şeker hastalığına bağlı çeşitli komplikasyonlardan ötürü çeşitli hastanelerde tedavi görüyordu. Geçen hafta evde istirahat ederken aniden fenalaşmış, İzmet'te bir özel hastneye kaldırılmıştı. Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görev Çiğit, organ yetmezliğine bağlı rahatsızlıktan dolayı bugün (Cumartesi) hayatını kaybetti.
Cenazesi yarın (4 Ocak Pazar) öğle namazına müteakip Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda defnedilecek.
Gazete olarak; merhum İsmet Çiğit’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve basın camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
