

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimizden, TSYD üyelerinden, Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu, dün akşam saatlerinde terminalde, aralarında otobüs şoförlerinin de bulunduğu 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Konuyla ilgili olarak Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti KOGACE ile Türkiye Spor Yazarları Derneği ortak bir açıklama yaparak saldırıyı kınadılar. Açıklama şöyle:
KINAMA
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimizden, TSYD üyelerinden, Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu, dün akşam saatlerinde terminalde, aralarında otobüs şoförlerinin de bulunduğu 5 kişi tarafından saldırıya uğradı.
Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen meslektaşımıza yapılan bu fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyor, her türlü şiddetin karşısında olacağımızın bilinmesini istiyor, kendisine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Yaşanan çirkin saldırının takipçisi olan Kocaeli Otobüs Ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve 5’Nolu İzmit Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Niyazi Yağız’a da verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz.
KOGACE YÖNETİM KURULU
TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ