
1994 yılında Çayırova Mahallesi içerisinde temeli atılan, 1998 yılında Çayırova Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmete giren, 2008 yılında ilçelerin ayrılmasıyla ismi Gebze Ticaret Meslek Lisesi olarak eğitim faaliyetini sürdüren, 2014 yılında ise Genel Müdürlüklerin birleşmesiyle Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adını alan güzide eğitim kurumunda bugün Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik vardı.
Fatih Ticaret ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Girişimcilik kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Fadime Aydıner, Anneler Günü dolasıyla okul bahçesinde stant kurdular.
Anneler Günü dolayısıyla kurulan fotoğraf çekim standında orada bulunan anneler günün anısına resimler çektirdi, kendilerine öğrenciler tarafından şönilden yapılmış çiçekler ve hazırlanmış olan hediyelikler sunuldu.
ÖĞRENCİLER, ANNELERİ İLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

ÖĞRENCİLER ANNELERİNE ÇİÇEK VE HEDİYE SUNDU: Oldukça duygulu ve anlamlı geçen etkinlikte hem etkinliğe katılan anneler, hem de öğrenciler çok mutlu oldu. Etkinlik, okul öğrencilerinin anneleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
