
Geçirdiği ani kalp krizi sonucu 70 yaşında hayata gözlerini yuman Gebze Duraklı Köyü Muhtarı Mehmet Yavaş düzenlenen cenaze töreni ve akabinde kılınan cenaze namazı sonrası kendi köyündeki aile kabristanında toprağa verildi.
Duraklı Camii’nde gerçekleştirilen cenaze namazına Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Jandarma Komutanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yavaş'ın Muhtar arkadaşları, STK Başkanları ve Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Gebze'nin iş ve siyaset dünyasından kalabalık sayıda kişi, Aile yakınları, çevre köylerden köylü vatandaşlar hazır bulundular.
Gebze Duraklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavaş’ın ailesi ve yakınları ile görüşen Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, başsağlığı dileklerini ve taziyetlerini iletti.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Duraklı Mahalle Muhtarı Mehmet Yavaş’ın cenazesi, Duraklı Mahalle Mezarlığında dualarla defnedildi.
Gazete olarak Merhum Mehmet Yavaş'a bir kez daha Allah'tan rahmet, Kederli ailesi ile sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.


