
DERİNCE ilçesinde bulunan bir kıraathanede yapılan denetimlerde, B.B isimli şahsın kumar oynattığı tespit edilmesi üzerine şahsa adli işlem yapılmış, kumar oynayan 3 şahıs hakkında ise 27.741 TL idari yaptırım kararı uygulanmış ve 21.600TL paraya elkonuldu. Konuya ilişkin olarak yapılan basın bilgilendirmesi şöyle:
BASIN BİLGİ NOTU
İl Emniyet Müdürlüğümüzce Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçunun engellemesi için yapılan çalışmalar kapsamında 06.09.2025 günü DERİNCE ilçesinde bulunan bir kıraathanede yapılan denetimlerde, B.B isimli şahsın kumar oynattığı tespit edilmesi üzerine şahsa adli işlem yapılmış, kumar oynayan 3 şahıs hakkında ise 27.741 TL idari yaptırım kararı uygulanmış ve 21.600TL paraya elkonulmuştur.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
07.09.2025
KOCAELİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
