BIST 100
12.270,18 0,17%
DOLAR
49,1611 0,05%
EURO
55,0359 -0,54%
GRAM ALTIN
6.540,54 -0,03%
BITCOIN
85.501,00 -0,37%
FAİZ
39,83 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
96,52 1,18%
GBP/TRY
64,9841 -0,20%
EUR/USD
1,1186 -0,61%
BRENT PETROL
100,72 -1,19%
ÇEYREK ALTIN
10.693,77 -0,03%
Kocaeli Az Bulutlu
Kocaeli hava durumu
6 °

Darıcalılar ‘Gönül Birliği Aile Festivali’nde buluşacak

Darıcalılar ‘Gönül Birliği Aile Festivali’nde buluşacak (2)

Darıca Belediyesi, çocuklardan yetişkinlere tüm aile bireylerinin birlikte eğlenebileceği dopdolu bir festival programı hazırladı. “Gönül Birliği Aile Festivali” ile aileler eğlence ve konser coşkusunu birlikte yaşayacak.

Darıca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ailelere yönelik “Gönül Birliği Aile Festivali” düzenleniyor. Çocukların neşesiyle ailelerin mutluluğunu buluşturacak festivalde, her yaş grubuna hitap eden birbirinden renkli etkinlikler Darıcalılarla buluşacak.

ÖNCE EĞLENCE SONRA KONSER

Festival kapsamında Volkan Abi ile Çocuk Şarkıları, John Klor ve akrobasi gösterisi, Bubble House ve şişme oyun parkları, çocuklara ve yetişkinlere yönelik el sanatları atölyeleri, Transformers robotlar, dev kuklalar ve palyaçolar ile 360 derece selfie alanı yer alacak. Yarışmalar ve sürpriz etkinliklerle gün boyunca eğlencenin devam edeceği festivalin finalinde ise Yahya Deniz konseri gerçekleştirilecek. Millet Bahçesi B Otoparkı Lunapark yanında 4 Eylül Cuma günü gerçekleşecek festivalde eğlenceler ve etkinlikler saat 16.30’da konser ise saat 20.00’da başlayacak.

BAŞKAN BIYIK’TAN AİLELERE DAVET

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ailelerin birlikte vakit geçirmesinin ve çocukların güzel anılar biriktirmesinin önemine dikkat çekerek tüm Darıcalıları festivale davet etti. Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca bizim büyük ailemiz. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, ailelerimizin mutluluğu bizim için her şeyden kıymetli. Gönül Birliği Aile Festivali ile çocuklarımızın doyasıya eğleneceği, anne babalarımızın sevdikleriyle güzel vakit geçireceği unutulmaz bir gün hazırladık. Tüm hemşehrilerimizi aileleri ve sevdikleriyle birlikte festivalimize bekliyoruz. Gelin, Darıca’da gönüller bir olsun, mutluluğumuzu hep birlikte paylaşalım.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?