
Emniyet Müdürlüğümüzce, 03.01.2022 günü ilimiz Darıca ilçesinde meydana gelen Onur K. isimli şahsın *KESİCİ ALETLE KASTEN ÖLDÜRÜLMESİ* olayıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, faillerin *U.K. , İ.K. ve Y.Ç.* isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıslar 04.01.2022 günü görevli ekiplerimizce yakalanmıştır.
Şüpheli şahıslar Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemleri ardından 08.01.2022 günü adli makamlara sevk edilmiştir. Şüpheliler şahıslardan Y.Ç. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış *U. K. ve İ.K. isimli şahıslar ise tutuklanmıştır*.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 08.01.2022
*KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ*
