
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze İlçe kongresinin 28 Eylül Pazar günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacağını söyledi. Orhan'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
BASINA VE KAMUOYUNA
Genel Merkezimiz tarafından açıklanan kongre takvimi gereği belirtilen sürelerde mahalle delege seçimlerimizi partimize, örgüt kültürümüze, ilkelerimize uygun bir şekilde tamamladık.Yönetim kurulumuzca almış olduğumuz karar gereği Gebze İlçe Kongremizi 28 Eylül Pazar günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapacağız.
Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu dönemde ilçe kongremizi birleştirici ve kucaklayıcı yeni nesil siyaset anlayışıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kongre sonucu ne olursa olsun daha mücadele dolu kol kol omuz omuza o salondan hep birlikte ayrılacağız.
Tüm örgütümüzün ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
