
Kandıra Kaymakamlığınca yapılan basın duyurusunda; olumsuz hava/deniz şartları sebebiyle 02.08.2026 Pazar günü (Bugün) saat 09.30 itibarıyla (bir gün geçerli ) Kandıra ilçemizde bulunan Babalı, Dikili, Tuzağzı, Uzunkum ve Sarısu sahillerimizde denize girmek tehlikeli olduğu için denize girmenin yasaklandığı bildirildi. Valilik'ten konuya ilişkin olarak yapılan açıklama aynen şöyle:
Kandıra Kaymakamlığı Basın Duyurusu
Kandıra Kaymakamlığınca; olumsuz hava/deniz şartları sebebiyle 02.08.2026 Pazar günü saat 09.30 itibarıyla (bir gün geçerli ) Kandıra ilçemizde bulunan Babalı, Dikili, Tuzağzı, Uzunkum ve Sarısu sahillerimizde denize girmek tehlikeli ve yasaktır.
Vatandaşlarımızın cankurtaran hizmeti verilen ve yasaklama olmayan bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri önemle rica olunur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ
