
Dolandırıcılık ve Bilişim Sistemlerini Kullanılması Sureti ile Hırsızlık suçlarından 34 Yıl 2 Ay hapis cezası, 74.580 ₺ adli para cezası ve 79 dosyadan ifadesinin alınmasına yönelik aranması bulunan bir şahıs, düzenlenen operasyon ile 04.02.2026 günü Gebze'de yakalandı. Konuya ilişkin olarak yapılan basın açıklaması şöyle:
BASIN DUYURUSU
04 Şubat 2026
İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Dolandırıcılık ve Bilişim Sistemlerini Kullanılması Sureti ile Hırsızlık suçlarından 34 Yıl 2 Ay hapis cezası, 74.580 ₺ adli para cezası ve 79 dosyadan ifadesinin alınmasına yönelik aranması bulunan U.T.(26) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 04.02.2026 günü yakalanmıştır. Hükümlü şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
