BIST 100
14.641,56 0,45%
DOLAR
48,2617 0,05%
EURO
55,9364 0,08%
GRAM ALTIN
6.882,39 -0,38%
BITCOIN
78.081,00 -0,65%
FAİZ
40,10 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
103,26 0,28%
GBP/TRY
65,4166 0,07%
EUR/USD
1,1589 0,03%
BRENT PETROL
90,34 2,61%
ÇEYREK ALTIN
11.252,71 -0,38%
Kocaeli Parçalı Bulutlu
Kocaeli hava durumu
20 °
  • ANASAYFA
  • GEBZE
  • Başkan Büyükgöz, İstasyon Mahallesi’nde Devam Eden Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Büyükgöz, İstasyon Mahallesi’nde Devam Eden Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

d8d8b4ba-d94a-4bde-8aee-201e2912b1f6

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İstasyon Mahallesi genelinde devam eden asfalt serim ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

İlçe genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdüren Gebze Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yol yenileme ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Büyükgöz’ün saha incelemeleri kapsamında ziyaret ettiği İstasyon Mahallesi’nde, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanlarına kavuşması amacıyla yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 1401, 1402, 1403, 1403/1, 1403/2, 1404 ve 1405/1 sokaklarda asfalt serim çalışmaları devam ederken, altyapının güçlendirilmesine yönelik uygulamalar da eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Binlerce Tonluk Çalışma Sürüyor

İstasyon Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 1.186,752 ton asfalt serimi planlanırken, yol altyapısının güçlendirilmesi amacıyla 1.236,2 ton plent miks temel (PMT) serim çalışmaları da devam ediyor. Ekipler, belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını titizlikle sürdürürken, bölgedeki ulaşım ağının daha modern ve dayanıklı hale getirilmesi hedefleniyor.

Başkan Büyükgöz Ekiplerden Bilgi Aldı

Sahada incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, teknik ekiplerden çalışmaların ilerleyişi, uygulama süreçleri ve planlanan etaplar hakkında detaylı bilgi aldı. Mahallelerde sürdürülen üstyapı yatırımlarının vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmayı amaçladığını belirten Başkan Büyükgöz, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmaların program dahilinde sürdürüleceğini ifade etti.

Üstyapı Yatırımları İlçe Genelinde Devam Ediyor

Gebze Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, bakım, onarım ve asfalt çalışmalarını belirlenen yatırım programı kapsamında sürdürmeye devam ediyor. Mahallelerin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşların daha güvenli, konforlu ve uzun ömürlü ulaşım imkanlarına kavuşması hedefleniyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?