
Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 3 Yıl 4 Ay hapis cezası bulunan N.S. (39) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 26.02.2025 günü Gebze'de yakalandı. Konuya ilişkin olarak yapılan basın bilgilendirmesi şöyle:
BASIN DUYURUSU
27 Şubat 2025
İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 3 Yıl 4 Ay hapis cezası bulunan N.S. (39) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 26.02.2025 günü yakalanmıştır.
Hükümlü şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanmıştır.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
