BIST 100
14.229,01 -0,73%
DOLAR
48,2962 0,01%
EURO
55,9469 -0,10%
GRAM ALTIN
6.659,96 -0,91%
BITCOIN
77.114,00 -0,39%
FAİZ
39,93 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
98,47 -1,09%
GBP/TRY
65,2747 -0,06%
EUR/USD
1,1580 -0,11%
BRENT PETROL
94,88 0,39%
ÇEYREK ALTIN
10.889,03 -0,91%
Kocaeli Açık
Kocaeli hava durumu
15 °

Akşener’in ablası Mualla Özen toprağa verildi

Akşener ablası cenaze

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hayatını kaybeden ablası Mualla Özen'i Kocaeli'de son yolculuğa uğurladı. İYİ Parti Lideri Akşener'i bu acı gününde çok sayıda siyasetçi isim ve bürokrat cenaze törenine katılarak yalnız bırakmadılar.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kocaeli Gündoğdu köyünde yaşayan 80 yaşındaki ablası Mualla Özen, çoklu organ yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yummuştu. Cenaze törenine çok sayıda siyasi parti temsilcileri ve bürokratlar katıldı.

Gündoğdu Merkez Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına,  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile birç çok ilden İYİ Partili Milletvekilleri, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Cumali Durmuş, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, STK Başkanları, Kocaeli bölgesinden çok sayıda yerel siyasetçi sima hazır bulundu.

Kılınan cenaze namazının ardından Mualla Özen'in cenazesi Gündoğdu köyündeki aile kabristanında toprağa verildi.

Merhume'ye gazete olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. YILMAZ IŞIK

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?