DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.112,610.236
reklam

Çayırova’da Hanelere ve Gönüllere Girildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çayırova’da Hanelere ve Gönüllere Girildi
reklam
Vali Seddar Yavuz‘un talimatları doğrultusunda ilimizin dört bir yanında Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.
Bu bağlamda hane ziyaretlerine her zaman desteğini, yüreğini ve sevgisini veren Vali Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi bugün de Ramazan ayının bereketini ulaştırdığı hane ziyaretlerinden dualar almaya, gönülleri mutlu etmeye devam etti.
Gazilerimiz Ziyaret Edildi
Çayırova ilçesinde yapılan ziyaretlerde Selda Yavuz Hanımefendi ilk olarak onur abidelerimiz, Gazilerimiz;  Ramazan Çelenk, Cemil Göksu, Cevdet Şentürk’ü ziyaret etti. Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Bayan Yavuz, Ramazan aylarını tebrik etti.
Ziyaretlerinden duyduğu onuru ve mutluğu ifade eden Gazilerimiz: “Sayın Valimize ve sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Vali Yavuz’a selamlarını ve teşekkürlerini ilettiler.
Çayırova Karış Karış Gezildi
Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam ediyorlar.
Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Bayan Yavuz, Çayırova ilçesinde öksüz- yetim, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 15 aileyi daha evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Bayan Yavuz, gerekenlerin yapılacağını belirtti.
Bugün Çayırova ilçemizde 18 aileyi ziyaret eden Bayan Yavuz,  bu mübarek Ramazan ayında bize ihtiyacı olanların kapısını çalacağız diyerek şunları kaydetti: “Her zaman yanınızdayız. “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Bayan Yavuz, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Bayan Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.
reklam