DOLAR32,2903% -0.6
EURO34,8043% -0.4
STERLIN40,8258% -0.28
FRANG35,2670% -0.75
ALTIN2.408,30% -0,60
BITCOIN57.549,02-4.353
reklam

Mustafa Üstündağ Ortaokulu’nda Atatürk’ü Anma Programı Yapıldı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalininin 83. yılında Gebze’nin güzide eğitim kurumlarından Yenikent Mustafa Üstündağ ortaokulunda da törenle anıldı. Saat 09:05 geçe Siren eşliğinde başlayan Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu ve programa geçildi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mustafa Üstündağ Ortaokulu’nda Atatürk’ü Anma Programı Yapıldı
reklam

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalininin 83. yılında Yenikent Mustafa Üstündağ ortaokulunda da törenle anıldı. Saat 09:05 geçe Siren eşliğinde başlayan Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu ve programa geçildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı da okul müdürü İrfan Yılmaz yaptı. Müdür İrfan Yılmaz yaptığı konuşmada, ” Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Değerli velilerimiz,

Değerli Öğrencilerimiz. Bugün burada Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılı münasebetiyle buradayız. Büyük Önder, fikir ideal ve eserleriyle bağımsızlığımızdan tarihimize, dilimizden sanatımıza ve benliğimize kadar en gerçek fikirlerin ve en sıcak duyguların içinde aramızda hep yaşayan bir Önderdir.

Büyük Atatürk’ün ölümsüzlüğüne uğurlanan günün yıldönümünde herkese düşen en büyük görev;

“Atatürk’ü ve en büyük eseri  Cumhuriyeti anlamak, Cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaktır”

Mensubu olduğu Türk Milleti’ni  sonsuz bir aşkla seven Mustafa Kemal Atatürk, milleti için  her türlü zorluğa katlanmış ve kendini ona adamıştır. Bize bıraktığı ışık yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.

O’nun Aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyor ve hepinizi sevgiyle selamlıyorum..”

ŞİİRLER OKUNDU, ATATÜRK RESİTALİ GERÇEKLEŞTİ

Okul Müdürü İrfan Yılmaz’ın konuşmasının ardından, anma programı çerçevesinde düzenlenen program gereğince Atatürk’ü anlatan şiirler okundu, Atatürk resitali yapıldı, öğrencilerden oluşan okul orkestrası eşliğinde Atatürk’ü anlatan şarkılar dinlendikten sonra program öğrencilerin Atatürk büstüne çiçek bırakmalarıyla son buldu. YILMAZ IŞIK

 Mustafa Üstündağ orta okulu öğrencileri Ata’larını ebediyete intikalinin 83. yılında bir kez daha andılar.

Okul öğrencileri  Atatürk büstüne saygıyla çiçek bırakmak için okula çiçeklerle geldiler…

 

 

reklam