DOLAR32,3734% -0.06
EURO34,9046% 0.19
STERLIN40,7775% 0.26
FRANG35,7796% 0.59
ALTIN2.390,64% -0,26
BITCOIN61.851,684.603
reklam

PARİS’TE YILIN SON RESİM SERGİSİNDE: BİR GEBZELİ RESSAM

Yayınlanma Tarihi : Google News
PARİS’TE YILIN SON RESİM SERGİSİNDE: BİR GEBZELİ RESSAM
reklam

2020 yılının en son sanat olaylarından biri Paris’in bohem pasajlarından village saint Honoré da Galerie du Colombier’de yaşandı. Paris’teki 2020 yılının son sergisine katılan 36 Türk sanatçıların galeride sbirbirinden ilginç ve güzel eserleri sergilendi. Bu sergiye Balkan asıllı Gebzeli Ressam Rafiye Karaca başarılarına bir başarı ekleyerek eserleri ile katıldı.

Gebzeli Ressam Rafiye Karaca da bu uluslararası alandaki sergiye kendi eserleri ile katıldı.

23 Aralık- 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Fransa-Paris “Galerie du Colombier” sergi salonunda gerçekleşen sergiye dünyayı kasıp kavuran Covid-19’a rağmen ilgi çok büyük oldu. Serginin konusu: Hello Paris Serginin Küratörü: Armand Berberyan oldu.

RESSAMIMIZ PARİSTEKİ SERGİYE İŞTE BU ESERLERİ İLE KATILDI:

Gebzeli Ressam Rafiye Karaca da bu uluslararası alandaki sergiye kendi eserleri ile katıldı.

İŞTE PARİS’TEKİ SERGİYE KATILAN TÜRK SANATÇILARIN İSİMLERİ ŞÖYLE:

Paris’de düzenlenen “Hello Paris” yılın son sergisinde Türkiye’den 36 sanatçı da çalışmalarını sergiledi. Louvre Müzesi yakınındaki bu galeride Parisli sanatsever olumsuz hava koşullarına rağmen ve tüm yasakları bir kenara bırakıp Galeriye gelerek sergiyi gezdiler.

KURATÖRDEN GEBZELİ RESSAMA BÜYÜK ÖVGÜ:” Tarzınız tam Avrupai!”

Paris’teki Serginin kuratörlüğünü yapan Armand Berberyan 36 Türk sanatçının arasında yer alan Balkan kökenli Gebzeli Ressam Rafiye karaca için övgü dolu sözler söyledi. Berberyan:

Serginin Kuratörü olan ARMAND BERBERYAN , Ressamımıza övgü yaptı. (Fotoğraf: Hodrimeydan.net)

“Rafiye hanım öncelikle yeni yılınız kutlu olsun ..2021 yılı sizin yılınız olsun .. Ayrıca sizi kutluyorum.. Harikasınız çok beğendim ..Gerçekten de bu üç sergide inanılmaz beğeni aldınız ..Gelenler eserinizin önünden ayrılmadılar ..Ben sizi daha evvel nasıl tanımamışım şaşırıyorum ..tarzınız tam avrupai ..Stiliniz tam Parisden.. Kutluyorum sizi ..Çok başarılısınız ..Bu belki de sizin ilk Paris sergileriniz idi ama bilin ki tam not aldınız .. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum … Bravo..” dedi.

reklam