
Gebze'de umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde yapılan denetimlerde, bir şahsın kumar oynattığı tespit edilmesi üzerine şahsa adli işlem yapıldı, ayrıca kumar oynanan 2.600 TL paraya el konuldu. Kumar oynayan 3 (üç) şahsa da toplamda 27.741 TL idari para cezası kesildi. Konuya ilişkin olarak yapılan basın bilgilendirmesi şöyle:
BASIN DUYURUSU
10 Mayıs 2025
İl Emniyet Müdürlüğümüzce Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçunun engellemesi için yapılan çalışmalar kapsamında;
09.05.2025 günü Gebze ilçesinde umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde yapılan denetimlerde, H.D. isimli şahsın kumar oynattığı tespit edilmesi üzerine şahsa adli işlem yapılmış, kumar oynanan 2.600 TL paraya el konulmuş, ayrıca kumar oynayan 3 (üç) şahsa toplamda 27.741 TL idari para cezası uygulanmıştır.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
