BIST 100
12.338,36 -0,38%
DOLAR
43,1755 0,04%
EURO
50,3150 0,08%
GRAM ALTIN
6.434,72 1,12%
FAİZ
36,87 -0,19%
GÜMÜŞ GRAM
126,42 5,08%
BITCOIN
94.942,00 0,92%
GBP/TRY
58,0892 0,23%
EUR/USD
1,1647 0,04%
BRENT
66,11 0,98%
ÇEYREK ALTIN
10.520,35 1,11%
Kocaeli Kapalı
Kocaeli hava durumu
1 °

Çayırova’da Haziran meclisi tamamlandı

2 (7)

Çayırova Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda dört gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Çayırova Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün gerçekleştirildi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında, açılış ve yoklamanın ardından, bir önceki meclise ait kararların okunmasıyla gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci, ikinci ve üçüncü maddeleri oy birliği ile komisyona havale edilirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Çayırova Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı arasında mali ve teknik destek konularında hibe alınması için iş birliği protokolü imzalamak üzere belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi.

“ALINAN KARARLAR HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Mecliste gündem maddelerinin oylanması sonrasında, toplantıda gündem dışı konuşmalara geçildi. Gündem dışı konuşmaların ardından, bir sonraki meclis toplantısının 1 Temmuz Salı günü saat 14.00’da yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Haziran ayı meclis toplantımızda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.--

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?