BIST 100
12.417,48 0,26%
DOLAR
43,1716 0,03%
EURO
50,3216 0,09%
GRAM ALTIN
6.434,47 1,11%
FAİZ
36,85 -0,24%
GÜMÜŞ GRAM
125,39 4,23%
BITCOIN
94.917,00 0,90%
GBP/TRY
58,0710 0,20%
EUR/USD
1,1650 0,07%
BRENT
66,33 1,31%
ÇEYREK ALTIN
10.520,36 1,11%
Kocaeli Kapalı
Kocaeli hava durumu
0 °

Bıyık, Osmangazi’de vatandaşları dinledi

Mahallelerde gerçekleştirdiği Gönül Buluşmaları programı kapsamında Osmangazi Mahallesi’nde halk meclisi düzenleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmaları anlatırken Osmangazi’ye bir de müjde vererek Aşıroğlu Köprüsü için Ekim ayı içerisinde ihale yapılacağını söyledi.

Bıyık, Osmangazi’de vatandaşları dinledi (1)

DARICA’DA GÖNÜL BULUŞMALARI OSMANGAZİ MAHALLESİ İLE YENİDEN BAŞLADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın mahallelerde düzenlediği ve pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı halk meclisleri Osmangazi Mahallesi Gönül Buluşması ile yeniden başladı. Osmangazi Mahallesi’nde Gönül Buluşmaları programı kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Şentepe Camii Konferans salonunda gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mahalle buluşmasına Başkan Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra AK Parti Darıca İlçe Başkanvekili Mevlüt Kocagöz, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı, AK Parti mahalle başkanı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

AŞIROĞLU KÖPRÜSÜ İÇİN İHALE ZAMANI

Programda vatandaşların sorularını yanıtlayan ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Görev süremizin yarısı bitti. Çok şükür sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. En büyük amacımız sizlere mahcup olmamak. Bize oy verenlerin iyi ki oy vermişim diyeceği, oy vermeyenlerin de keşke oy verseydim diyeceği bir anlayışla çalışıyoruz. Heybemiz dolu, sizin karşınıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururuyla çıkıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Osmangazi Mahallemizin en büyük sorunlarından biri altyapı, yol ve ulaşım sorunlarıydı. Buradan müjde vermek istiyorum. Aşıroğlu Köprüsü’nün yanına yaya yolu da olan ikinci bir köprü için Ekim ayı içerisinde ihale yapılacak. Aşıroğlu Caddemizde altyapı ve üstyapıyı yeniledik. Çöp konteynırlarını yer altına alarak prestij cadde uygulamamızı hayata geçirdik. Sağlık ocağı sorunu vardı, çok şükür ilk olarak aile sağlığı merkezimizi hizmete başlattık” diye konuştuk.

BAŞKAN SORULARI TEK TEK YANITLADI

Programda Osmangazi Mahallesi sakinleri de tek tek söz alarak talep ve sorunlarını dile getirdiler. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her talebi dinleyerek not aldı ve sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Birim müdürlerine gelen taleplerin yerine getirilmesi talimatını veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın isteğinin başımızın üzerinde yeri var. Buraya gelerek sizleri dinlememizin amacı da sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmek” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?