DOLAR34,2325% 0.11
EURO37,2937% 0.21
STERLIN44,5381% -0.44
FRANG39,6929% 0.07
ALTIN2.946,33% 0,67
BITCOIN67.187,732.179
</div

Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş oğlunu evlendirdi…ESMA&ZEKİ CAN ARTIK ÇOK MUTLU….

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş oğlunu evlendirdi…ESMA&ZEKİ CAN ARTIK ÇOK MUTLU….
reklam

Gebze Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş ile Eşi Özcan Aktaş’ın biricik oğulları Zeki Can ile Nurgül- Ergin (Merhum) Ünal Çifti’nin güzel kızları Esma, bu akşam Gebze Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Sardunya Düğün Salonu’nda düzenlenen Muhteşem ve görkemli nikah töreni ile Dünyaevine adımlarını attılar.

Çiftin nikahını Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Hüseyin Çelebi kıldırırken, törene nikah şahitleri olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba,Gebze Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Önceki Dönem Belediye Başkanı Dr. Faruk Taşçı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak hazır bulundular. Nikah törenine, AK Parti Gebze İlçe Yönetimi tam kadro, Muhtar Aktaş’ın muhtar meslektaşları, STK Temsilcileri ve kalabalık sayıda aile bireyleri ile davetliler katıldı.

Nikahın kıyılmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba nikah defterini Gelin Hanıma takdim etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya kısa bir konuşma yaparak yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi ve aileleri tebrik etti. Nikah seremonisinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve nikah töreni takı merasimi ile son buldu.

Gazete olarak Aktaş ve Ünal Ailelerini tebrik ederken yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

YILMAZ IŞIK

Damadın nikah şahitleri olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Önceki Dönem Belediye Başkanı Dr. Faruk Taşçı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak hazır bulundular.

reklam