DOLAR34,2965% 0.18
EURO37,1669% -0.04
STERLIN44,5378% 0.02
FRANG39,5896% 0.07
ALTIN3.018,35% 0,21
BITCOIN67.686,01-0.042
</div

Aslı Ece&Hüseyincan artık çok mutlu!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Aslı Ece&Hüseyincan artık çok mutlu!
reklam

Gebze Belediyesi’nin Kent Meydanındaki Sardunya Düğün Salonu evlilik kervanına bir genç çiftin daha katılmasına evsahipliği yaptı. Karabük Eşrafından iki aile yaşadıkları Gebze’de evlatlarını baş göz etmenin büyük mutluluğu ve heyecanını yaşadılar hafta sonu.

Gebze’nin tanınmış simalarından, Hesap Uzmanı-Mali Müşavir, Yıldız Elektrik Geçmiş Dönem Başarılı CEO’su, Rumeli Holding Eski Mali Koordinatörü, Genç Parti’den geçmiş dönem Kocaeli Milletvekili Adayı olan Selahattin Bal ile Eşi Sibel Hanım’ın Biricik Güzel Kızları Aslı Ece Bal ile yine Karabük Eşrafından olup da Gebze’de ikamet eden Muhammet Çenesiz ile Eşi İlkay Hanım‘ın Gebze doğumlu yakışıklı evlatları Hüseyincan Çenesiz, Gebze Belediyesi Sardunya Düğün Salonu‘nda seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleşen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Genç çifti ile aileleri yakın dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Gelin Hanım’ın Babası İş İnsanı- Eski Siyasetçi Babası Selahattin Bal‘ın biricik kızını gelin vermenin hüznünü ve sevincini eşi ile birlikte aynı anda yaşadığı ve oldukça duygulandığı görüldü.

Evlendirme Memuru tarafından nikahın törenle kıyılmasının ardından, Bal ve Çenesiz Aileleri de evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yakınları ve sevenleri ile paylaştılar.

Nikah törenine Türkiye’nin bir çok yerinden çok sayıda ünlü iş insanı ve siyasetçi simaları katılım gösterdi.

Her iki ailenin büyükleri bu mutlu günlerinde katılım gösteren herkese teşekkür etti.

BAL: “HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!”

Gelin Hanım’ın Babası Selahattin Bal nikah sonrası katılanlara şöyle teşekkür etti: “Kızım Aslı Ece Bal ‘ın nikah törenine katılan tüm dostlarımın katılımları, yorumları çok değerli.., Sakarya’nın önde gelen ismi, ünlü sanayici, iş adamı, Pekşen Holding sahibi, değerli büyüğüm, dostum Sayın Ahmet Pekşen büyüğümün yorumları duygulandırdı. #BAL #ailesi #adına tüm dostlara,en derin Sevgi ve Saygılarımı sunarım!”

Gazete olarak biz de Aslı Ece Kızımız ile Hüseyincan kardeşimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. YILMAZ IŞIK

Gelin Hanım’ın Babası Selahattin Bal (Ortada) nikah töreninde yalnız bırakmayan seçkin davetliler ile birlikte görülüyor.

reklam

YORUM YAP