
Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçundan kesinleşmiş toplam 3 Yıl 1 Ay 15 Gün hapis cezası bulunan E.Ö.(30) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 04.03.2025 günü yakalandı. Konuya ilişkin olarak yapılan basın bilgilendirmesi şöyle:
BASIN DUYURUSU
05 Mart 2025
İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçundan kesinleşmiş toplam 3 Yıl 1 Ay 15 Gün hapis cezası bulunan E.Ö.(30) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 04.03.2025 günü yakalanmıştır.
Hükümlü şahsın Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün cezaevi işlemlerinin yapılması amacı ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
