
Çeşitli suçlardan 19 Yıl 6 Ay hapis cezası ile aranması bulunan bir kişi Dilovası İlçesinde 09.10.2025 günü yakalandı. konuya ilişkin olarak yapılan basın bilgilendirmesi şöyle:
BASIN DUYURUSU
11 Ekim 2025
İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçundan kesinleşmiş toplam 19 Yıl 6 Ay hapis cezası ve Birden Fazla Kişi İle Birlikte İş Yerinden Silahlı Yağma suçundan ifadesinin alınmasına yönelik aranması bulunan H.İ.Ö.(30) isimli şahıs, Dilovası İlçesinde 09.10.2025 günü yakalanmıştır. Hükümlü şahıs Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
